Een voorbeeld sollicitatiebrief beveiliger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Geerd van de Plas
Narcissen straat 33
8999 JO Zoetermeer

Beveiligingsbedrijf de schakel
t.a.v. Geachte heer Kruithof
Willem de zwijgerlaan 78
4599 KL Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan, 09 oktober 2018

Betreft: vacature beveiliger

Geachte heer Kruithof,

Op de website van de nationale vacature bank kwam ik de openstaande vacature bij uw beveiligingsbedrijf van beveiliger tegen. De functieomschrijving is precies op mijn lijf geschreven. Daarom wil ik via deze sollicitatiebrief graag mijn interesse tonen voor de openstaande vacature bij uw bedrijf.

Op dit moment ben ik nog bezig met mijn MBO opleiding van beveiliger, maar ik verwacht in februari 2014 mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Uw bedrijf spreekt mij aan omdat u zelf jarenlang ervaring heeft in het vak en u ook alle verschillende soorten beveiligingswerkzaamheden aanbiedt. Tijdens mijn opleiding heb ik al een stageperiode gelopen bij uw bedrijf en dit heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik beschik over nog niet zo heel veel werkervaring maar ik ben leergierig aangelegd en wil mij als beveiliger ontwikkelen.Ik verwacht dit bij uw bedrijf te kunnen doen omdat ik in mijn stage periode ook heel goed begeleid ben door u en uw medewerkers.

In mijn stageperiode heb ik in alle facetten in uw bedrijf mogen meelopen en de meest aansprekende vond ik toch wel de winkelbeveiliging, evenementenbeveiliging en portier. Ik heb hier de basis kennis en vaardigheden voor en ik weet hoe je met alle verschillende situaties moet omgaan in het beveiligers vak. Ik kan goed communiceren ook wanneer de spanning hoog oploopt weet ik mij professioneel te gedragen en op te stellen.

Ik ben een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband heel goed kan functioneren. Uw heeft mij destijds in mijn stage- beoordeling omschreven als betrouwbaar en stressbestendig. Daarnaast ben ik flexibel in mijn werktijden en is het voor mij geen enkel probleem om ’s avonds of in het weekend te werken.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en cursussen. Graag wik ik u persoonlijk komen uitleggen waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bedrijf.

Hoogachtend,

Geerd van de Plas

Bijlage: CV

Komt u er niet uit om uw brief aan te passen? kijk op de pagina sollicitatiebrief tips

Advertentietip