Sollicitatiebrief beveiliger

Een voorbeeld sollicitatiebrief beveiliger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Eindhoven, 09 oktober 2018)

Betreft: vacature beveiliger

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Kruithof)

Op de website van de nationale vacature bank las ik met veel plezier de openstaande vacature bij uw beveiligingsbedrijf van beveiliger. Bij het lezen van de functieomschrijving werd ik meteen enthousiast. Via deze sollicitatiebrief wil ik graag mijn interesse tonen voor de openstaande vacature bij uw bedrijf.

Op dit moment ben ik nog bezig met mijn MBO opleiding van beveiliger, maar ik verwacht in februari 2014 mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Uw bedrijf spreekt mij aan omdat u zelf jarenlang ervaring heeft in het vak en u ook alle verschillende soorten beveiligingswerkzaamheden aanbiedt. Tijdens mijn opleiding heb ik al een stageperiode gelopen bij uw bedrijf en dit heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik beschik over nog niet zo heel veel werkervaring maar ik ben leergierig aangelegd en wil mij als beveiliger ontwikkelen.Ik verwacht dit bij uw bedrijf te kunnen doen omdat ik in mijn stage periode ook heel goed begeleid ben door u en uw medewerkers.

In mijn stageperiode heb ik in alle facetten in uw bedrijf mogen meelopen en de meest aansprekende vond ik toch wel de winkelbeveiliging, evenementenbeveiliging en portier. Ik heb hier de basis kennis en vaardigheden voor en ik weet hoe je met alle verschillende situaties moet omgaan in het beveiligers vak. Ik kan goed communiceren ook wanneer de spanning hoog oploopt weet ik mij professioneel te gedragen en op te stellen.

Ik ben een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband heel goed kan functioneren. Uw heeft mij destijds in mijn stage- beoordeling omschreven als betrouwbaar en stressbestendig. Daarnaast ben ik flexibel in mijn werktijden en is het voor mij geen enkel probleem om ’s avonds of in het weekend te werken.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en cursussen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven beveiliger te downloaden

Advertentietip