Op zoek naar een sollicitatiebrief liftmonteur? Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede liftmonteur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief liftmonteur

Handelskade 12 1233 RH Zoetermeer

Karel de 2e straat 13
3321LP Leiden

Zoetermeer, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatiebrief liftmonteur

Geachte heer Kalkhoven,

Naar aanleiding van een vacature in het Leids Dagblad wil ik u laten weten dat ik hier veel interesse in hebt.
Jaren geleden heb ik gewerkt als assistent liftmonteur, dit is me goed bevallen en ik zou me dan ook graag verder ontwikkelen. Aangezien u aangaf in uw vacature dat er ruimte was voor beginnende liftmonteurs zou ik graag hiervoor in aanmerking willen komen.

Ik heb heel veel affiniteit voor elektriciteit, dit heeft me altijd geboeid. Maar tot nu toe heb ik niet de kans gehad hier verder iets mee te doen. Vandaar dat dit me een mooie stap leek om me verder te ontwikkelen en mijn kennis nader uit te breiden. Ik ben erg leergierig en vind het leuk om nieuwe vaardigheden op te doen en nieuwe kennis te leren, ik hoop dan ook dat ik deze kans krijg via uw bedrijf.

Uw bedrijf spreekt me met name zo aan vanwege het feit dat u erg goed te boek staat als het gaat om werknemers. Heb begrepen dat u zeker bereid bent om in mensen te investeren, zolang u maar het gewenste resultaat krijgt. Verder is de sfeer tussen collega’s onderling erg goed en wordt er veel samen gewerkt. Ik ben zeker een teamplayer en dit is dus iets wat me zeker aanspreekt. Ik vind het fijn om met andere mensen samen te werken, aangezien ik dan ook de kans krijg om mijn kennis nader uit te breiden.

Doormiddel van deze sollicitatiebrief hoop ik uw mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik zou me graag verder willen ontplooien binnen uw bedrijf en hoop dan ook dat u bereid bent om in mij te investeren.

In de bijlage kunt u mijn CV vinden met referenties van voorgaande werkgevers. U kunt hier de contactgegevens van vinden zodat u zelf contact op kunt nemen van mijn vorige werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(Je naam)

Hier nog meer technische sollicitatiebrieven

Advertentietip