Sollicitatiebrief liftmonteur

Een voorbeeld sollicitatiebrief liftmonteur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede liftmonteur sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Sollicitatiebrief liftmonteur

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief liftmonteur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de krant van (datum) ben ik uw vacature voor liftmonteur tegen gekomen, graag zou ik hiervoor in aanmerking komen vandaar dat ik deze brief schrijf.
Al eerder heb ik gewerkt als assistent liftmonteur, dit is me goed bevallen en ik zou me dan ook graag verder ontwikkelen. Aangezien u aangaf in uw vacature dat er ruimte was voor beginnende liftmonteurs zou ik graag hiervoor in aanmerking willen komen.

Ik heb heel veel affiniteit voor elektriciteit, dit heeft me altijd geboeid. Maar tot nu toe heb ik niet de kans gehad hier verder iets mee te doen. Vandaar dat dit me een mooie stap leek om me verder te ontwikkelen en mijn kennis nader uit te breiden. Ik ben erg leergierig en vind het leuk om nieuwe vaardigheden op te doen en nieuwe kennis te leren, ik hoop dan ook dat ik deze kans krijg via uw bedrijf.

Uw bedrijf spreekt me met name zo aan vanwege het feit dat u erg goed te boek staat als het gaat om werknemers. Heb begrepen dat u zeker bereid bent om in mensen te investeren, zolang u maar het gewenste resultaat krijgt. Verder is de sfeer tussen collega’s onderling erg goed en wordt er veel samen gewerkt. Ik ben zeker een teamplayer en dit is dus iets wat me zeker aanspreekt. Ik vind het fijn om met andere mensen samen te werken, aangezien ik dan ook de kans krijg om mijn kennis nader uit te breiden.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw aandacht heb kunnen trekken en dat u dus mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik zou me graag verder willen ontplooien binnen uw bedrijf en hoop dan ook dat u bereid bent om in mij te investeren.

In de bijlage kunt u mijn Curriculum Vitae vinden met referenties van voorgaande werkgevers. U kunt hier de contactgegevens van vinden zodat u zelf contact op kunt nemen van mijn vorige werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(Je naam)

Klik hier om twee sollicitatiebrieven liftmonteur te downloaden

Advertentietip