Een voorbeeld Sollicitatiebrief bootcamp instructeur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bootcamp instructeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jeroen van Kampen
Prins Friso straat 12
7895 KK Nijverdal

Bootcamp centrum De sportcamp
t.a.v. mevrouw Roex
Kippendijk 123
4599 PL Slagharen

Nijverdal, 12 februari 2018

Betreft: vacature bootcamp instructeur

Geachte mevrouw Roex,

In de Limburgs Courant van 09 februari jl. las ik met enorm veel belangstelling de advertentie van uw bootcamp centrum De sportcamp in Nijverdal. De functie van bootcamp instructeur lijkt mij een ontzettend leuke en veelzijdige baan. Na het lezen van de advertentie ben ik direct achter mijn laptop gekropen om mijn motivatie op papier te zetten en u mijn curriculum vitae te laten zien. Middels deze brief wil ik mijn vergaande interesse aan u kenbaar maken voor de functie bootcamp instructeur.

In 2004 heb ik mijn opleiding CIOS gevolgd. Deze opleiding heb ik met succes afgerond in 2007 en voor mijn gevoel was ik nog niet klaar met studeren na het behalen van dit diploma. Ik heb destijds gekozen voor de HBO opleiding fysiotherapie en deze heb ik in 2012 succesvol afgesloten. Na mijn HBO opleiding fysiotherapie ben ik gaan werken als fysiotherapeut en in de avonduren geef ik les op een sportschool.

Ik ben er nu achter gekomen dat het lesgeven mij veel beter bevalt en waar ik al mijn energie in kwijt kan. De functie van bootcamp instructeur ligt mij aan het hart.

Ik beschik over de benodigde vaardigheden en kennis die van belang zijn om als bootcamp instructeur te kunnen functioneren. Een mooie bijkomstigheid is dat ik ook direct mensen kan helpen als ze een blessure op lopen tijdens de bootcamp. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben ten alle tijd enorm betrokken.

Uiteraard beschik ik over een sportieve houding en is sporten mijn grootste hobby en uitlaatklep. Ik ben er van overtuigd dat ik de ideale kandidaat ben voor de functie van bootcamp instructeur.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van juridisch medewerker verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Kampen

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip