Sollicitatiebrief medewerker hypotheken

Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker hypotheken . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker hypotheken sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Geleen, 26 december 2018)

Betreft: vacature medewerker hypotheken

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Assink)

Naar aanleiding van uw advertentie in de Volkskrant van 24 december jl. schrijf ik deze sollicitatiebrief. Bij het zien van de vacature werd ik meteen enthousiast. Het lijkt mij een zeer uitdagende baan om bij u in het kantoor aan de slag te gaan als medewerker hypotheken. De functieomschrijving die u geeft omtrent de werkzaamheden binnen uw kantoor als medewerker hypotheken is wat mij het meeste aantrok in uw advertentie. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag voorstellen als mogelijke kandidaat voor de openstaande functie.

Hoewel ik op dit moment nog werkzaam ben bij een makelaarsbedrijf, wil ik toch graag mij vergaande interesse tonen in de vacature omdat de functie past bij mijn afgeronde opleiding. Ik ben ambitieus ingesteld en ik omdat ik graag op werkgebied en op persoonlijk vlak wil doorgroeien komt uw openstaande vacature op het juiste moment aan mij voorbij. Aangezien ik al enige ervaring heb met hypotheken, omdat ik al werkzaam ben in de makelaardij denk ik dat dit een voordeel kan zijn ten opzichte van andere kandidaten.

Naast mijn ervaring in het vak heb ik ook nog andere dingen te bieden. Ik ben enorm gedreven en zet mij altijd voor de volle honderd procent in en daarbij ben ik leergierig en wil altijd het beste uit mezelf halen. Communicatief ben ik sterk en ik spreek meerdere talen naast het Nederlands. Andere talen die ik beheers zijn het Engels, Duits en het Frans. Verder ben ik een echte team speler en wil ik samen met mijn collega’s tot een goed resultaat komen, waaraan zowel de klant als het bedrijf wat aan heeft.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven medewerker hypotheken te downloaden

Advertentietip