Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker hypotheken . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker hypotheken sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Silvia de Leur
Willem Alexanderplein 12
1244 AP Aken

Regio bank
t.a.v. Assink
Hazenpad 55
4599 AK Valkenburg

Aken, 26 december 2020

Betreft: sollicitatiebrief medewerker hypotheken

Geachte heer Assink

Naar aanleiding van uw advertentie in de Volkskrant van 24 december jl. schrijf ik deze sollicitatiebrief. Bij het zien van de vacature werd ik meteen enthousiast. Het lijkt mij een zeer uitdagende baan om bij u in het kantoor aan de slag te gaan als medewerker hypotheken. De functieomschrijving die u geeft omtrent de werkzaamheden binnen uw kantoor als medewerker hypotheken is wat mij het meeste aantrok in uw advertentie. Ik wil u daarom ook laten weten dat ik zeer geschikt bent voor deze vacature.

Hoewel ik op dit moment nog werkzaam ben bij een makelaarsbedrijf, wil ik toch graag mij vergaande interesse tonen in de vacature omdat de functie past bij mijn afgeronde opleiding. Ik ben ambitieus ingesteld en ik omdat ik graag op werkgebied en op persoonlijk vlak wil doorgroeien komt uw openstaande vacature op het juiste moment aan mij voorbij. Aangezien ik al enige ervaring heb met hypotheken, omdat ik al werkzaam ben in de makelaardij denk ik dat dit een voordeel kan zijn ten opzichte van andere kandidaten.

Naast mijn ervaring in het vak heb ik ook nog andere dingen te bieden. Ik ben enorm gedreven en zet mij altijd voor de volle honderd procent in en daarbij ben ik leergierig en wil altijd het beste uit mezelf halen. Communicatief ben ik sterk en ik spreek meerdere talen naast het Nederlands. Andere talen die ik beheers zijn het Engels, Duits en het Frans. Verder ben ik een echte team speler en wil ik samen met mijn collega’s tot een goed resultaat komen, waaraan zowel de klant als het bedrijf wat aan heeft.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn CV. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Silvia de Leur

Bijlage: curriculum vitae

Is de sollicitatiebrief medewerker klantenservice iets voor u?

Advertentietip