Sollicitatiebrief opticien

Een voorbeeld sollicitatiebrief opticien. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede opticien sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almere, 19 oktober 2013)

Betreft: vacature opticien

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Anders)

Op de nationale vacature bank las ik met veel belangstelling uw advertentie voor de openstaande functie van opticien.
U geeft in de advertentie aan dat u op zoek bent naar een HBO gediplomeerde opticien die representatief is en flexibel ingesteld is. In de omschreven functieomschrijving kan ik me goed vinden. Graag wil ik daarom middels deze brief reageren op deze vacature.

Met mijn afgeronde opleiding optometrie weet ik alles over de gezondheid en het functioneren van het oog.
Ik beschik over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.Daarnaast beschik ik over alle competenties die van belang zijn om als opticien op te treden. In mijn functie als opticien bij mijn huidige werkgever heb ik meerdere onderzoeken gedaan met betrekking op de werking van de ogen en welke oogheelkundige aspecten kunnen bijdragen aan het zicht van patiënten.

Ook heb ik een opleiding gevolgd bij mijn huidige werkgever die mij in staat stelt om ogen te mogen en te kunnen laseren. Ik krijg vaak positieve feedback over de manier waarop ik patiënten help.

In uw advertentie geeft u aan dat u een prettige werkomgeving heeft te bieden met professioneel opgeleide werknemers en dat u een aanvulling zoekt van het team i.v.m. uitbreiding van uw praktijk. Ik voel me aangetrokken door het belang wat u hecht aan de sfeer op de werkvloer en het professionele karakter van uw organisatie. Ik kan uitstekend in een team werken met mijn sociale vaardigheden, maar ik kan mij ook prima zelfstandig redden.

Ik vertrouw er op dat mijn ervaring, kennis en motivatie aansluiten op de eisen die u stelt in uw vacature. Graag wil ik het een en ander toelichten in een persoonlijk gesprek. Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Met veel belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven opticien te downloaden

Advertentietip