Sollicitatiebrief mystery shopper

Een voorbeeld sollicitatiebrief mystery shopper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede mystery shoppersollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Eindhoven, 27 april 2018)

Betreft: vacature mystery shopper

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Zuidhof)

Op uw bedrijfspagina op internet las ik dat u voor een marktonderzoek op zoek bent naar een mystery shopper. Ik ben er van overtuigd dat dit een ideale functie is voor mij en ik kan u mededelen dat ik razend enthousiast ben over de vrijgekomen functie

Mag ik mij voorstellen : Ik ben José de Groot en ben 34 jaar.
Ik ben werkzoekende en ik zou ontzettend graag bij uw organisatie willen werken als mystery shopper. Nu mijn drie kinderen oud genoeg zijn, kan ik mij weer beschikbaar stellen voor de arbeidsmarkt. De functie van mystery shopper spreekt mij ontzettend goed aan omdat het een parttime functie betreft.

De functie van mystery shopper spreekt mij ontzettend aan omdat ik zelf altijd heel kritisch ben als ik ga shoppen. Als mystery shopper kan ik mijn kritische blik goed inzetten om uw organisatie te doorlichten. Ik kan u als kritische klant een goed beeld schetsen van de werkelijkheid. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan als mystery shopper en ik vindt het geen enkel probleem om van te voren een training te volgen.

Ik solliciteer op de functie van mystery shopper omdat ik weer de arbeidsmarkt op wil. Een ander belangrijke uitgangspunt voor mij is, de sociale contacten. Doordat mijn kinderen nu voor zichzelf kunnen zorgen ben ik flexibel inzetbaar en weekenddiensten vind ik tevens niet erg.

Graag zou ik in een gesprek met u mijn open sollicitatie willen toelichten. Voor verdere persoonlijke informatie over mij verwijs ik u naar de bijlage waarin ik mijn curriculum vitae heb opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip