Een voorbeeld sollicitatiebrief marketing manager. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Marketing manager sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Den Haag, 04 maart 2018)

Betreft: vacature marketing manager

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Dekker)

Afgelopen zaterdag 02 maart jl. las ik met veel belangstelling de openstaande vacature van marketing manager in het Algemeen Dagblad. Via deze weg wil ik mij als kandidaat voorstellen voor de openstaande functie binnen uw groeiende organisatie.

Momenteel ben ik werkzaam als marketing manager in de fashion. Doordat mijn functie komt te vervallen ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mij wederom kan gaan profileren als marketing manager. Bij mijn huidige werkgever werk ik al een aantal jaren als marketing manager en moet ik ervoor zorgen dat de behoeftes van de klanten worden vervult door de juiste fashion items aan de man te brengen en deze voor te leggen aan de directie van het bedrijf

Mijn arbeidscontract verloopt per 23 maart 2013 af en er zijn mogelijkheden dat deze eerder wordt beëindigd. Blij verrast las ik uw openstaande vacature voor marketing manager binnen uw organisatie. Ik ken uw organisatie en meerdere medewerkers op de marketing afdeling omdat er wel eens is samengewerkt tussen mijn huidige werkgever en uw organisatie. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld op het gebied van marketing en fashion en ik kan met enige zekerheid zeggen dat dit voor uw organisatie een goede aanvulling zou zijn, omdat uw organisatie in de zelfde branche werkzaam is.

U vindt in mij een persoon die creatief, commercieel, besluitvaardig en competitief ingesteld is. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als iemand die: resultaatgericht, communicatief zeer vaardig en positief ingesteld is. Ik kan uitstekend alleen te werk gaan, maar in teamverband werken kan ik mij nog meer uiten.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip