Een voorbeeld sollicitatiebrief bijrijder. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief bijrijder te kunnen gaan schrijven. Kopieer de brief van onze website, plak hem in een Word document en pas deze aan.

Advertentietip

Floris-Jan Luijten Parelhof 33 1234 GG Rijnsburg

Grotevaar Witgoed
Karel Doormanplantsoen 91 1232 LK Rijnsburg

Rijnsburg, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatie bijrijder

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik solliciteren naar de functie van bijrijder bij Grotevaar Witgoed. Uw vacature stond afgelopen zaterdag in het lokale weekblad en sprak mij direct aan.

Ik stel mij graag beknopt aan u voor. Mijn naam is Floris-Jan Luijten. Ik ben 17 jaar oud en woonachtig bij mijn ouders. Ik ben de oudste van een gezin met 5 kinderen. Momenteel heb ik een bijbaan als pizzakoerier. Dit werk doe ik nu anderhalf jaar. Ik vind het prettig om met de klanten van de horecazaak om te gaan, maar helaas moet ik deze werkgever gaan verlaten. Ik ben mijn middelbare school afgerond en wil nu fulltime aan de slag. Dit is niet mogelijk bij mijn huidige werkgever, waardoor ik nu zoek naar een leuke baan voor minimaal 36 uur in de week. De functie die u aanbiedt vind ik interessant.

Een aantal maanden geleden heb ik het VMBO afgerond met diploma. Ik heb 5 jaar over de middelbare school gedaan, wat betekent dat ik 1 jaar over heb gedaan. Het leren zit mij niet in het bloed, maar hard werken zit zeker wel in mijn bloed. Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ik ben niet bang om overuren te werken. Naast het werken voor de pizzeria heb ik nog geen werkervaring opgebouwd, maar ik hoop dit bij uw bedrijf te mogen gaan doen. Ik kijk uit naar het werkende leven en ik denk dat de functie van bijrijder heel goed bij mij past.

Uw vacature spreekt mij vooral aan omdat ik het fijn vind om veel klanten van dienst te zijn. mijn vorige werkgever zij dat ik vriendelijk en klantgericht ben. Ik sport veel, waardoor ik fysiek sterk ben en dit zet ik graag in bij de dagelijkse werkzaamheden.

Ik hoop op een uitnodiging voor een persoonlijke ontmoeting op uw locatie.

Met vriendelijke groet,

Floris-Jan Luijten
Bijlage CV

Klik hier voor nog meer sollicitatiebrieven.

Advertentietip