Sollicitatiebrief transportplanner

Een voorbeeld sollicitatiebrief transportplanner . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede transportplanner sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Peter de Beer Stationsweg 126 1234 AA Rotterdam

Dagevaart Transport
Orion 17 1234 DD Rotterdam

Rotterdam, 21 september 2017

Betreft: sollicitatiebrief transportplanner

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven wil ik graag aangeven dat ik een grote interesse heb in de functie transportplanner bij Dagevaart Transport. Mijn broer, Hans de Beer, is werkzaam binnen uw onderneming en wees mij op deze openstaande functie.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Ik ben Peter de Beer, 38 jaar oud en woonachtig op loopafstand van de Rotterdamse haven. Op dit moment zit ik tussen twee banen in, zoals men dat mooi noemt, en ik ben erg toe aan een nieuwe uitdaging. Uw vacature komt dan ook als geroepen, zeker omdat ik 16 jaar actief ben geweest als transportplanner voor Oosterlee Transport en Logistiek.

Ik heb de opleiding MBO 4 gevolgd, met als richting Transport en Management. Na deze opleiding kreeg ik een baan aangeboden door het bedrijf waar ik mijn laatste stage had gelopen, Oosterlee Transport en Logistiek. Hier ben ik tot twee jaar geleden actief geweest als transportplanner. Deze functie voerde ik met veel plezier uit, maar na enkele belangrijke wijzigingen in de organisatiecultuur nam de werktevredenheid bij mij erg af. Hierop ben ik weer gaan solliciteren en zo kwam ik bij Heemstra Bouw terecht in een administratieve functie. Dit bedrijf is vier maanden geleden failliet verklaard en sindsdien zoek ik naar een nieuwe uitdaging.

In mijn laatste functie heb ik het erg naar mijn zin gehad, maar het heeft mij ook wel bewezen dat mijn hart bij het plannen ligt. Ik zou dan ook graag weer terugkeren in een functie als transportplanner. Met 16 jaar ervaring achter de rug neem ik een flinke dosis kennis mee en ben ik ervan overtuigd dat ik snel mijn draai zal kunnen vinden binnen een nieuw team.

Ik hoop dat u mij een uitnodiging zal sturen voor een nadere kennismaking. Ik kijk ernaar uit om mijn sollicitatie mondeling toe te lichten onder het genot van een kopje koffie. Ik hoop dat u een kans voor mij ziet en mij een uitnodiging stuurt.

Met vriendelijke groet,

Peter de Beer 


Klik hier om 2 Sollicitatiebrieven transportplanner te downloaden

Advertentietip