Een voorbeeld sollicitatiebrief binnenhuis stylist. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede binnenhuis stylist sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Hoorn, 02 februari 2019)

Betreft: vacature binnenhuis stylist

Geachte meneer Wilderink,

Geachte heer, mevrouw,

Vol interesse heb ik uw vacature in het blad Home & Living gelezen. Ik heb zeker niet lang hoeven twijfelen. Dit is de baan voor mij. Daarom zou ik middels deze sollicitatiebrief willen solliciteren naar de functie van binnenhuis stylist bij Beau Chateau Haarlem.

Ik ben Willem de Graaf 22 jaar jong en woonachtig bij mijn ouders in Amsterdam. Mijn vriendin is woonachtig in Haarlem en momenteel zijn wij ook in deze stad op zoek naar een eigen woning. Ik ben twee maanden geleden afgestudeerd en ben nu op zoek naar een fulltime baan die goed bij mij past. Ik zou mezelf dan ook graag in een onderneming zien waar ik de pensioenleeftijd met plezier kan bereiken.

Mijn diploma HBO Vormgeving, Design en Architectuur is nog helemaal vers. Tijdens deze opleiding heb ik in totaal anderhalf jaar stage gelopen bij Vitrage, waar ik ruim kennis heb kunnen maken met het beroep van binnenhuis stylist.
Ik ben hierdoor zo enthousiast geraakt dat ik direct na het afronden van de opleiding op zoek ben gegaan naar een fulltime functie als binnenhuis stylist. Helaas is dit niet eenvoudig gebleken. Ik werd dan ook bijzonder verrast door uw vacature.

U geeft in uw vacature aan dat u een baan heeft voor een binnenhuis stylist met ambities. Ik kan mij hier bijzonder goed in vinden, vooral omdat ik de ambitie heb om mijn kwaliteiten steeds verder uit te breiden. Het is mij bekend dat u werkt met een jong team en ook dit past perfect bij mij. Ik werk graag met jonge professionals die mij veel kunnen leren.

Ik heb wellicht niet de jarenlange ervaring als binnenhuis stylist, maar ik heb absoluut de ambitie en het enthousiasme om de functie naar volle tevredenheid te bekleden. Ik werk graag samen, ben leergierig en kan ook uitstekend zelfstandig aan de slag. Het feit dat ik nog niet zo lang ben afgestudeerd betekent ook dat ik een erg moderne kijk op projecten heb en hierdoor verrassend uit de hoek kan komen. Ik denk dan ook dat ik voor een aangename frisse wind kan zorgen binnen uw bedrijf.

Ik kijk uit naar een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek aan uw adres.

Met vriendelijke groet,

Willem de Graaf

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip