Sollicitatiebrief hotelreceptioniste

Een voorbeeld sollicitatiebrief hotelreceptioniste. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede hotelreceptioniste sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentietips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Houten, 16 oktober 2018)

Betreft: vacature hotelreceptioniste

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Bakker)

Naar aanleiding van uw vacature op de internetsite jobs.nl en ons telefoongesprek van dinsdag 13 oktober jl. wil ik mij graag voorstellen en solliciteren op de openstaande vacature van hotelreceptioniste.

De functie van hotelreceptioniste spreekt mij zeer aan en past goed bij mijn werkervaring als receptioniste. Ik heb jarenlang een zelfde soort functie gehad bij vergelijkbare bedrijven zoals dat van u. De functie spreekt mij aan doordat je in deze functie het aanspreek punt bent binnen het bedrijf en daardoor veel contact heb met gasten en medewerkers. Ik ben door gezinsuitbreiding nu een aantal jaren bij de deur en ik wil weer terug keren in de arbeidsmarkt en deze functie zou daar een goede mogelijkheid tot bieden. Uw hotel zoekt een gemotiveerde hotelreceptioniste die ervaring heeft op het gebied van inchecken van de gasten, deze ervaring heb ik en ik denk een goede aanvulling te zijn op uw team.

In de jaren dat ik bij de deur heb gezeten heb ik niet stil gezeten. Ik heb uit een lopende zelf studies gedaan en deze met succes afgerond. Ik heb dit gedaan omdat ik mij wilde blijven ontwikkelen en zo een terug keer op de arbeidsmarkt te versoepelen. Mijn laatst gedane studie is PR management en sluit aan bij wat uw bedrijf zoekt in en hotelreceptioniste. Verder heb ik uitstekende communicatieve vaardigheden en ben ik flexibel ingesteld

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven hotelreceptioniste te downloaden

Advertentietip