Een goede sollicitatiebrief kan er voor zorgen dat u uitgenodigd word voor een eerste gesprek. Op onze website geven wij doormiddel van de vele voorbeeldbrieven u de kans om een goede brief te schrijven. Helaas is het niet mogelijk om voor elke baan een voorbeeld sollicitatie brief te maken. Wilt u een brief maken en u kunt geen voorbeeldbrief op onze website vinden dan raden wij u aan om een van de onderstaande boeken te bestellen.

In de vele boeken wordt stap voor stap helder uitgelegd hoe u een goede sollicitatiebrief kunt schrijven. Er wordt nogmaals verteld wat de regels zijn en waar u op moet letten. Meestal vindt u vele voorbeeldbrieven hoe u een goede brief kunt schrijven.
Doormiddel van een korte omschrijving zullen wij de boeken bij u introduceren.

Wij wensen u veel succes met het zoeken van het juiste boek.

 

Alles-over-solliciterenAlles over solliciteren

Ontdek hoe je effectief een nieuwe baan vindt! Solliciteren. Het klinkt gemakkelijk, maar dat is het voor veel mensen niet. Dit boek is bedoeld als handreiking waarin ik je stap voor stap meeneem in het sollicitatieproces.

 

 

 

sol

Solliciteren kun je leren

Het e-book bestaat uit 31 pagina’s en biedt informatie over hoe je  kunt solliciteren. Hoe jij je kan onderscheiden van anderen, door het net iets anders ,slimmer te doen. Je krijgt uitleg over hoe jij voor jezelf uit kunt vinden wat jouw kwaliteiten en talenten zijn. Wat lichaamstaal doet tijdens een sollicitatiegesprek. De sollicitatiebrief, het CV en nog veel meer.

 

 

 

 

Alles over sollicitatiegesprekken
Alles over sollicitatiegesprekken, de volledig herziene editie van Alles over selectiegesprekken, is beknopter en tot de kern teruggebracht. Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over selectie- en sollicitatiegesprekken.

 

 

 

Onweerstaanbaar CV
Ben jij toe aan een cv met het effect van een persoonlijke zaakwaarnemer? Wil jij de ontvanger precies de juiste indruk geven van jouw persoon, compleet in al je uniekheid? Een onweerstaanbaar cv helpt je om jezelf te laten zien op de manier die krachtig en onderscheidend is en om de baan te vinden die écht bij je past!

 

 

 

 

Functie: sollicitant
Op zoek naar een baan? Wil je een baan die bij je past? Dan is Functie: sollicitant het meest effectieve sollicitatiehandboek dat je kunt vinden.
Functie: sollicitant geeft een helder en realistisch beeld van de eisen die moderne werkgevers aan je stellen. Loopbaanadviseurs, personeelsmanagers en werkzoekenden geven openhartig inzicht in hun ervaringen

 

 

 

Handboek hedendaags solliciteren
Solliciteren doe je je hele leven, zorg dat je er goed in bent’. Het handboek hedendaags solliciteren geschreven door sollicitatiecoach en P&O’er Kees Cohen is een prachtig uitgevoerd handboek voor iedereen die zijn of haar sollicitatievaardigheden wil opfrissen.

 

 

 

Solliciteren is werken
Weinig of geen werkervaring en ook de sollicitatievaardigheden zouden wel een update kunnen gebruiken? Met Solliciteren is werken hebt je het juiste boek in handen op uw weg naar succes. Het biedt gerichte adviezen voor elk onderdeel van je sollicitatie-activiteiten: handige invullijsten die leiden tot een scherp beeld van je sterke en zwakke kanten, van je capaciteiten en wensen en het verkennen van de arbeidsmarkt.

 

 

Sollicitatiegesprekken voor Dummies, pocketeditie
Gieren de zenuwen door je lijf bij een sollicitatiegesprek? Ontspan je! Deze handleiding staat boordevol nuttige tips en voorbeelden. In Sollicitatiegesprekken voor Dummies lees je hoe je van je sollicitatiegesprek een succesnummer maakt waarmee je gegarandeerd die felbegeerde baan in de wacht sleept.

 

 

 

Prisma nieuw sollicitatieboek
Richtlijnen voor hen die voor het eerst solliciteren en voor hen die van werkkring willen veranderen. Een goed boek om snel een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

 

 

Monster carrieres
Maak van je carri  een Monster Carri ! Internet heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als  lek voor het vinden van een baan. Meer dan tachtig procent van alle personeelsadvertenties is er momenteel te vinden. Maar internet kan jou als werkzoekende op nog veel meer manieren van dienst zijn tijdens het sollicitatieproces. Van het ontdekken van jouw wensen en talenten die bepalen welke baan bij jou past, tot en met de voorbereiding voor het sollicitatiegesprek en de contractbespreking.