Een voorbeeld sollicitatiebrief voor de inpakster. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.[frame align=”right”] [/frame]

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Hengelo, 11 oktober 2018)

Betreft: vacature inpakster

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Pakker)

Woensdag 10 oktober jl. las ik op de website van werk.nl de parttime vacature voor inpakster bij uw bedrijf. Op dit moment ben ik nog student aan de universiteit van Twente en zoek ik een parttime baan om mijn onkosten voor de studie te verzachten. Bij het lezen van de openstaande vacature werd direct mijn aandacht getrokken door de functieomschrijving en door de werktijden. Via deze sollicitatiebrief wil ik mijn interesse voor e vacature aan u kenbaar maken.

Zoals ik al aangaf studeer ik op dit moment nog aan de universiteit voor mijn opleiding bedrijfskunde. Om mijn vrije tijd goed te gebruiken en mezelf te ontwikkelen als persoon ben ik opzoek naar een parttime baan die past in mijn tijdsschema die ik heb met mijn opleiding. Uw vacature sprak mij direct aan vanwege de werktijden en de functie. Ik heb al enige ervaring opgedaan als inpakster voor de Makro. De afgelopen zomermaanden heb ik hier gewerkt op de afdeling kerspakketten en moest ik zorg dragen dat de kerstpakketten er volgens een voorbeeld ingepakt werden. Doordat de werktijden vooral in de avonduren en in het weekend zijn kan ik het goed combineren met mijn opleiding en daarnaast ben ik in de vakantieperiodes hele dagen beschikbaar. Ik kan goed in teamverband werken, maar vindt het ook niet erg om zelfstandig aan het werk te gaan.  Daarnaast ben ik collegiaal ingesteld en een extra dienst draaien of over nemen vindt ik geen probleem, zolang mijn studie dit toelaat. Verder beschik ik over doorzettingsvermogen, een goede wil en ben ik flexibel ingesteld.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip