Sollicitatiebrief archief medewerker

Een voorbeeld sollicitatiebrief archief medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede archief medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief archief medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven wil ik graag solliciteren naar de functie van archief medewerker bij Verleede Administratie Haarlem.
Een goede vriend van mij heeft mij uw advertentie via social media toegestuurd, en de vacature heeft mij direct enthousiast gemaakt. Veel meer dan een seconde had ik niet nodig om te weten dat dit de perfecte baan voor mij is.

Ik ben Pieter de Boer, 34 jaar jong en woonachtig in het hart van onze hoofdstad, Amsterdam. Vorig jaar verloor ik mijn baan als archiefmedewerker door een fusie tussen mijn werkgever, Duijnzaal Administratiekantoor, en een andere partij.
Hierdoor is de onderneming verhuisd naar Limburg. Helaas was ik niet bereid om met de onderneming mee te verhuizen, maar ben ik ook niet in staat geweest om op korte termijn een nieuwe baan te vinden. Ik denk dat u mij nu de kans op een nieuwe baan aanreikt.

Na mijn opleiding, MBO 4 Administratief Medewerker, ben ik aan de slag gegaan als administratief medewerker bij Groothandel Van Erts te Amsterdam. Hier heb ik drie jaar gewerkt, waarna ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik in de functie van archiefmedewerker terecht bij Duijnzaal, waar ik mijn werk altijd fluitend uit heb gevoerd.
Het is voor mij dan ook een logische stap om verder te willen gaan in een soortgelijke functie.

Uw onderneming spreekt mij in het bijzonder aan, omdat uw functieomschrijving vrijwel gelijk is aan de functieomschrijving van mijn vorige functie. Juist omdat ik deze baan altijd met veel plezier heb uitgevoerd weet ik zeker dat dit ook binnen uw bedrijf het geval zal zijn.

Ik heb meer dan tien jaar ervaring als archiefmedewerker. Ik werk goed zelfstandig en zie het als een uitdaging om de archieven te organiseren en te beheren. Graag zou ik deze uitdaging opnieuw aangaan binnen uw onderneming. Ik kijk er dan ook naar uit mijn schriftelijke sollicitatie mondeling toe te komen lichten tijdens een sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 sollicitatiebrieven archief medewerker te downloaden

Advertentietip